Tallikilpailut

Jäsentalleilla järjestettävät tallikilpailut ovat aloittelevan kilpailijan kisoja, joiden kohderyhmänä on erityisesti lapset ja nuoret.

SRL:n yhteistyökumppanin kanssa järjestettävien tallikilpailuiden suosio on kasvanut joka vuosi. Kisojen järjestäminen on tehty mahdollisimman helpoksi, sillä materiaalit toimitetaan järjestäjälle valmiina. Kilpailuja  voivat järjestää SRL:n jäsentallit ja -seurat. Mukaan mahtuu 80 järjestäjää ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huom. Mikäli järjestäjänä on seura, tulee kilpailut kuitenkin järjestää SRL:n jäsentallilla.

Kilpailuissa kilpailulajeja on neljä; este- ja kouluratsastus, hevostaidot ja keppihevoset. Talli tai seura järjestää kilpailut valitsemistaan 1-3 kilpailulajista ja ne tulee järjestää kisakauden aikana (28.4.-30.10.2023). Talli/seura vastaa itse kaikista kisajärjestelyistä. Kilpailuissa hyödynnetään Ratsastajainliiton ratapohjia ja oppilailla on samalla mahdollisuus suorittaa hevostaito- ja ratsastusmerkkejä. Kilpailu on avoin kaikenikäisille, mutta sen pääpaino on lapsissa ja nuorissa. Kilpailu on osa tallin perustoimintaa, joten ratsukoilta/osallistujilta ei vaadita kilpailulupia. 

Kilpailusäännöt päivitetään materiaaleihin.  

Kilpailu etsii yhteistyökumppania vuodelle 2024.

Haku kisajärjestäjäksi avataan myöhemmin.

ratsastaja taputtaa hevosta kisasuorituksen jälkeen