Penny & Friends -kilpailut

Jäsentalleilla järjestettävät Penny & Friends -kilpailut ovat aloittelevan kilpailijan kisoja, joiden kohderyhmänä on erityisesti lapset ja nuoret.

Penny & Friends -kilpailuiden suosio on kasvanut joka vuosi. Kisojen järjestäminen on tehty mahdollisimman helpoksi, sillä materiaalit toimitetaan järjestäjälle valmiina. Kilpailuja voivat järjestää SRL:n jäsentallit- ja seurat. Mukaan mahtuu 45 järjestäjää ilmoittautumisjärjestyksessä. Haku avataan, kun Korona-tilanne helpottaa!

Penny & Friends -kilpailuissa kilpailulajeja on neljä; este- ja kouluratsastus, hevostaidot ja keppihevoset. Talli tai seura järjestää kilpailut valitsemistaan 1-4 kilpailulajista ja ne tulee järjestää kisakauden aikana (kisakausi selviää myöhemmin). Talli/seura vastaa itse kaikista kisajärjestelyistä. Kilpailuissa hyödynnetään Ratsastajainliiton ratapohjia ja oppilailla on samalla mahdollisuus suorittaa hevostaito- ja ratsastusmerkkejä. Kilpailu on avoin kaikenikäisille, mutta sen pääpaino on lapsissa ja nuorissa. Kilpailu on osa tallin perustoimintaa, joten ratsukoilta/osallistujilta ei vaadita kilpailulupia. 

Järjestävä talli/seura saa palkintopaketin, joka sisältää:

  • 20-80kpl SRL100 miniruusuketta (riippuen kilpailulajien määrästä)
  • 20-80kpl kunniakirjaa (riippuen kilpailulajien määrästä)
  • Penny & Friends -tsempparipalkinnot, jotka kisajärjestäjä jakaa valitsemallaan perusteella (esim. yritteliäin ratsukko, positiinen asenne, muiden kannustaminen)

Penny & Friends kisakautta kohti!

 

Lisätietoja:

Anna Wessman, seuratoiminnan kehittäjä p. 040 553 7513 anna.wessman@ratsastus.fi