Loimijoki Golf

Loimijoki Golf Ypäjällä toivottaa tervetulleeksi kaikki hevosten ja ratsastuksen ystävät tarjoamalla etuja ratsastuseurojen jäsenille!

Loimijoki Golf Ypäjällä sijaitsee n. 3 km päässä Hevosopistolta joten golfin tai frisbeegolfin yhdistäminen Ypäjän kisa- tai valmennusreissuun ei voisi olla helpompaa!

18-väyläisen golfkentän lisäksi harjoitusalueet ja uusi sekä golfin että frisbeegolfin pelaamiseen tarkoitettu 9-väyläinen kenttä mahdollistavat pelaamisen niin kokeneille golfareille kuin myös ensikertalaisille.

Lisäksi Klubitalon kahvila-ravintola palvelee kesäkaudella päivittäin kaikkia nälkäisä ja janoisia.

Loimijoki Golf toivottaa SRL jäsenet tervetulleiksi Ypäjälle ja tarjoaa heidän peliseurueelleen (max 4hlö) alennukset pelimaksuista seuraavasti:

  • -5€ päivän green fee -maksusta Ovh. 40-55€, vaihtelee sesongin mukaan
  • päiväpelimaksu kierrosmaksun hinnalla par-3 / frisbeegolfkentälle
  • Päivässä golfariksi -alkeiskurssi omalle 1-5hlö ryhmälle sovittuna ajankohtana 250€, lisähenkilöt 50€ (ovh. 59€/hlö). Kurssin kesto n. 5h.
  • Ruokailun yhteydessä jäätelöpallo veloituksetta jälkkäriksi

Edut saat esittämällä kassalla SRL -sähköisen jäsenkortin tai kertomalla jäsennumero kurssia varattaessa. Etu koskee koko seuruetta (1-4 hlö) ja se on hyödynttävissä golfkaudella 2023 (n. touko-lokakuu) kentän aukioloaikojen puitteissa. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Golfin peliaikojen varaukset NexGolf / Teetime tai Loimijoki Golf / caddiemaster, 050 590 2470, caddiemaster@loimijokigolf.fi.

Par-3 & frisbeegolf ajanvaraus ylläolevista yhteystiedoista tai https://www.loimijokigolf.fi/par-3_frisbee-varaus/