Penny & Friends -kilpailut

Jäsentalleilla järjestettävät Penny & Friends -kilpailut ovat aloittelevan kilpailijan kisoja, joiden kohderyhmänä on erityisesti lapset ja nuoret.

Penny & Friends -kilpailuiden suosio on kasvanut joka vuosi. Kisojen järjestäminen on tehty mahdollisimman helpoksi, sillä materiaalit toimitetaan järjestäjälle valmiina. Kilpailuja  voivat järjestää SRL:n jäsentallit ja -seurat. Mukaan mahtuu 80 järjestäjää ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huom. Mikäli järjestäjänä on seura, tulee kilpailut kuitenkin järjestää SRL:n jäsentallilla.

Penny & Friends -kilpailuissa kilpailulajeja on neljä; este- ja kouluratsastus, hevostaidot ja keppihevoset. Talli tai seura järjestää kilpailut valitsemistaan 1-3 kilpailulajista ja ne tulee järjestää kisakauden aikana (28.4.-30.10.2023). Talli/seura vastaa itse kaikista kisajärjestelyistä. Kilpailuissa hyödynnetään Ratsastajainliiton ratapohjia ja oppilailla on samalla mahdollisuus suorittaa hevostaito- ja ratsastusmerkkejä. Kilpailu on avoin kaikenikäisille, mutta sen pääpaino on lapsissa ja nuorissa. Kilpailu on osa tallin perustoimintaa, joten ratsukoilta/osallistujilta ei vaadita kilpailulupia. 

Penny & Friends -kilpailusäännöt löytyvät materiaaleista.  

Järjestävä talli/seura saa palkintopaketin, joka sisältää:

  • 20-60kpl Penny & Friends -miniruusuketta (20 kpl/kilpailusarja)
  • 20-60kpl kunniakirjaa (20 kpl/kilpailusarja)
  • Penny & Friends -tsempparipalkinnot, jotka kisajärjestäjä jakaa valitsemallaan perusteella (esim. yritteliäin ratsukko, positiinen asenne, muiden kannustaminen)

Penny&Friendsin kohderyhmä ovat 7-13-vuotiaat, ja palkinnot sopivat parhaiten tälle ikäryhmälle.

Penny & Friends kisakautta kohti!

Haku vuoden 2023 kisajärjestäjäksi on sulkeutunut.

Lisätietoja: Emmi Kupiainen, emmi.kupiainen@ratsastus.fi