Toimihenkilölistat

Alla olevista listoista löydät SRL:n kouluttamat valmentajat sekä toimihenkilöt ratsastuskilpailuihin.

* Huomiothan, että listalla olevat tiedot tulevat seurojen ja liiton käyttämästä Sense-jäsenrekisteristä. Raportit ajetaan muutaman kuukauden välein ja listataan tähän - mahdolliset muutokset yhteystietoihin ym. eivät toisin sanoen tule reaaliajassa. Lisätiedot/tuoreemmat tiedot sari.siltala@ratsastus.fi, puh. 09-2294 5249.

* Toimihenkilö: Mikäli yhteystietosi muuttuu, tee muutos joko Jäsenhuoneen tai oman seurasi jäsensihteerin kautta.

* Jos nimesi on tippunut pois, tarkista, että seuran SRL-täysjäsenmaksusi on maksettu.

* Yhteystietoja ei ole tarkoitettu markkinointiin!

* Listat ovat excel-muodossa, postinumeroittain järjestettynä. Voit lajitella listaa oman tarpeesi mukaan esim. tasoittain klikkaamalla otsikossa olevaa nuolta.

* Listat on päivitetty 18.9.2023

Esteratamestarit

Este- ja taitotuomarit, estehevosten suorituskykytuomarit

Kenttäratsastustoimihenkilöt

Suositellut kenttäratsastuksen taitoarvostelutuomarit (tähän mennessä vahvistetut tuomarit löytyvät kenttäratsastustoimihenkilöiden listasta)

Koulutuomarit

Lännenratsastustoimihenkilöt

Matkaratsastustoimihenkilöt

Pararatsastustuomarit

Stewardit
Huom! Lajistewardi voi toimia ko. lajissa kansallisella kilpailutasolla ja kaikissa lajeissa alemmilla tasoilla. FEI-oikeus oikeuttaa toimimaan lisäksi kansainvälisellä tasolla.

Valjakkoajotoimihenkilöt

Valmentajat

Vikellystoimihenkilöt

HUOM. TOIMIHENKILÖT! Tarkistakaa erityisesti sähköpostiosoitteenne; liiton tiedotus tapahtuu pääsääntöisesti sähköpostin välityksellä ja siksi on tärkeää, että Sense-jäsenrekisterissä on ajantasalla oleva osoite. Myös siinä tapauksessa, että se ei ole näkyvissä tällä listalla. Kiitos!