Anna Tallberg

Anna Tallberg ja Grevens Zorro. Kuva Tallbergin oma arkisto

 

Anna Tallberg, s. 1996, on nykyisin Tanskassa Østbirkin kylässä asuva ja valmentautuva suomalainen kouluratsastaja. Tallbergia valmentaa tanskalainen Daniel Bachmann Andersen. Tallberg kilpailee ensimmäistä kautta senioreissa kansainvälisellä tasolla. Tallberg on edustanut Suomea kansainvälisellä tasolla aikaisemmin nuorten sekä U25-ikätason luokissa.  

Ensimmäisellä kilpailukaudellaan senioreissa Tallberg ja Zorro ovat tehneet hyviä yli 70% tuloksia kansallisella ja kansainvälisellä tasolla, saavuttaen muun muassa CDI3* kilpailussa Hagenissa Inter II luokkavoiton tuloksella 70,2% sekä Flyingen NBCH eli PM-kilpailuista vapaaohjelmasta tuloksen 72,1%. Kaudella 2021 Tallberg kilpaili U25-ikäluokissa PM- ja EM-kilpailuissa sekä kansainvälistä pikkukierrosta hyvällä menestyksellä. Tallbergilla on lisäksi edellisten hevostensa kanssa saavutettuna SM-mitaleita, sijoituksia kansainvälisellä tasolla sekä PM-hopeaa nuorissa ratsastajissa. Tallberg ja Zorro saavuttivat Tallbergin ensimmäisenä seniorikautena 2022 edustuspaikan Herningin MM-kilpailuihin. 

Grevens Zorro, s. 2010, on tanskalainen puoliverinen ruuna. “Zorro” on isäoriista Blue Hors Zack, ja Tallberg on itse kouluttanut sen 6-vuotiaasta lähtien. Zorron lisäksi Tallberg ratsastaa päivittäin yhtä valmentajansa GP-hevosista.  

Anna Tallbergin esittely ja kansainväliset kilpailutulokset FEI:n sivuilla: LINKKI 

Arvokilpailumenestys 

2022 MM Herning, Tanska, 66. sija (GP), joukkue 11. sija, Grevens Zorro
2021 EM U25 Hagen, Saksa, 33. sija, joukkue 15. sija, Grevens Zorro  
2017 Nuorten EM Roosendaal, Alankomaat, 25. sija, joukkue 7. sija, Fernet  
2015 Nuorten EM Vidauban, Ranska, 22. Sija, joukkue 9. sija, Fernet 

Suomen mestaruudet 

2015 Nuorten SM-kultaa, Fernet 
2013 Juniorit SM-pronssia, Altair II