Medialle

Suomen Ratsastajainliiton mediapalvelut

Hyvä median edustaja! Tervetuloa mukaan tiedotuksen postituslistalle, saat mm. tietoa ajankohtaisista asioista, uutisia, mediakutsuja, Ratsastuksessa tapahtuu -viikkotiedotteen ja kuvapankkimme palvelut.

Viikkotiedotteessa on mukana mm. suomalaiset kansainvälisissä kilpailuissa, kotimaan tärkeimmät kilpailut ja tapahtumat sekä tietoa mm. akkreditoinneista ja televisioinneista. Lähetämme julkaisuvapaita uutistiedotteita ajankohtaisista asioista ja kilpailuista. Ratsastajainliiton kisapäivystys kattaa viikonloppuisin tärkeimmät ratsastustapahtumat kotimaassa sekä suomalaisten merkittävät ratsastustulokset ulkomailta kansainvälisistä kilpailuista. Uutisoimme huipputason menestykset ja muut merkittävät uutiset. Kausikohtaisesti painotus on senioritason arvokilpailuihin valmistautuvissa ja osallistuvissa urheilijoissa lajeissaan huipputasolla menestyvien ohella.

Palvelemme myös henkilökohtaisesti tietojen, tilastojen, yhteystietojen ym. kysymysten kanssa.

Mikäli haluat mukaan tiedotuksen listalle, tarvitset tunnukset kuvapankkiin tai sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä Ratsastajainliiton viestintään: viestintäpäällikkö Sonja Holma, sonja.holma@ratsastus.fi, 040-5600225

Kilpailuviestinnän linjaukset

Ratsastajainliiton viestintä
Viestintäpäällikkö Sonja Holma, sonja.holma@ratsastus.fi, 040-5600225
Kisapäivystyksiä hoitaa myös Jutta Koivula, jutta.koivula@ratsastus.fi, 040-716 0831

Hippos-lehden toimitus
Päätoimittaja Jutta Koivula, jutta.koivula@ratsastus.fi, 040-716 0831