Reilua Peliä käytännössä

Reilun Pelin ruusuke ja diplomi

Esimerkkiratsastajalle, toimihenkilöille ja muille ansioituneille vapaaehtoisille

Ratsastajainliiton Reilu Peli -työryhmä on laatinut hyvää käytöstä ja Reilua Peliä edistävien kilpailijoiden, toimihenkilöiden ja/tai vapaaehtoisten palkitsemiseen Reilun Pelin ruusukkeen ja diplomin.

Reilun Pelin ratsastaja on aina iloinen. Saapuessaan kilpailupaikalle hän moikkaa iloisesti kaikkia, vaihtaa kanssakilpailijoiden kanssa muutaman sanan. Hän ratsastaa siististi ja on oikeudenmukainen hevoselle. Hän kiittää kilpailuista, kun hän lähtee pois, oli sijoitus mikä hyvänsä. Hän on hyväntuulinen ja reilu muita kohtaan koko kilpailun ajan, vaikkei kaikki aina menisi nappiin. 

Kilpailunjärjestäjät, ratsastusseurat ja tallit voivat tilata ruusukkeita esimerkkiratsastajilleen/-toimihenkilöilleen ja muille katsomilleen Reilua Peliä edistäville henkilöille. Seurat/tallit voivat itse määritellä kriteerit Reilun Pelin ruusukkeen saajalle. 

Tilaukset: SRL, ratsastus@ratsastus.fi
Hinta:10 euroa (sisältää ruusukkeen, diplomin ja postikulut)

 

Yhtä jalkaa -kortit Reilun Pelin keskusteluihin

Ratsastajainliiton Nuoret Päättäjät ovat laatineet Yhtä jalkaa -oppaaseen pohjautuvat Reilun Pelin kortit työkaluksi Reilun Pelin keskusteluihin seuroissa ja talleilla. Jokainen kortti koostuu kuvasta ja kysymyksistä, joiden avulla voitte lähteä pohtimaan yhdessä Reilun Pelin aiheita. Muistattehan, että näihin kysymyksiin ei ole oikeita tai vääriä vastauksia. 

Vinkki käyttöön: Levitä kortit pöydälle kuvapuoli ylöspäin. Jokainen keskusteluun osallistuva voi valita kortin sen mukaan, mikä kuva puhuttelee häntä. Voitte aloittaa keskustelun esimerkiksi kertomalla, miksi kukin valitsi juuri sen kortin, minkä valitsi. Siitä voitte jatkaa keskustelemalla korttien taustapuolen kysymyksistä.

Tulosta tästä omat korttisi. Taita sivut vastakkain, jolloin saat toiselle puolelle kuvan ja toiselle kysymykset. Halutessasi voit pidentää korttien käyttöikää laminoimalla ne.